Check out my story here !

Hey , I don’t know how to start it. Jadi , aku punya account di wattpad , buat para novel-freaks disini yang suka banget sama teen-fiction (english version) bisa check story that I’ve wrote ! Tapi , aku tetap bikin fanfiction di wordpress kok 😉 ! Kalo ada yang minat baca silahkan buka http://www.wattpad.com/user/Heythirtyone , scroll down kalian bakal liat ada tulisan ‘works’ nah disitu ada buku aku, kalau malian berniat silahkan baca, don’t forget to vote and leave your comment !

Thanks guys !

p.s. ditunggu ya fanfiction baru yang lagi on going !!

Love , iamlittlejiyeon

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s